یه ایده خیلی خوب دارم، برای ارمی، و اف بی ای، ایده ارمی اینه که یه گان اسنایپ اضافه بشه که فقد ارمی بگیره دست و نه بتونه دراپ کنه نه گیو بده، وقت راب بره بالای برجک و گنگ هارو کیل کنن، تویه انگار یه گذینه بیاد به اسم
Sniper Rifle
که فقد به درخواست لیدر، ساب، منیجر، بشه اون رو برداشت و هر روز فقد 100 تیر برداشت، هر 15 دقیقه یک بار برجک ها شیفتشونو عوض میکنن از اول تایم راب تا اخر، یعنی در 4 ساعت 16 شیفت، لیدر یا ساب یا منیجر میگن که کی بره بالای برجک، و اعلام وضعیف کنن و ارمی 4 برجک داره که از 1 تا 4 برجک عدد دارین به مثال:
R Az Borjak [1] Be [Sazeman] Vazeiat: Sefid/
R Az Borjak [1] Be [Sazeman] Vazeiat Gang Aztecas Rad Shod
ایده خوبی هست برای اعلام وضعیت.
و ایده ای که برای اف بی ای دارم، برای تیم اطلاعات برای فمیلی ها، که به 3 دست تقسیم میشه، یکی نظارت میکنه ببینه کی فمیلی ها اتک دارن به کی اتک دارن، یکی موقع فایت وانتد بده، یکی از بالایه ساختمون ها یا خونه ها با اسنایپ کیل کنه و جیل بده.
نوع اعلام وضعیت نظارت کننده
R Family Dare Atack Ro Shoro Mikone
R Family Shoro Be Fight Kard, Wanted Dadan Ro Shoro Konid.
بعد از این پیام تبق این که اگر به کسی وانتد بدی تویه چت مینویسه اسنایپر به هرکی که وانتد دادن شلیک کنه و کیل کنه هر تیر اسنایپ (100 Damage) داشته باشه، تویه ایم وقتی اسکوپ رو باز میکنه ایدی و اسم پلیر مشخص باشه که اشتباه کسی رو کیل نکنه.
خب خب تموم، این ایده خیلی ایده خوبیه برای ارپی شدن بیشتر سرور و داشتن وظیفه زیاد برای فکشن ها، اگه با ایده من حال کردید، اون لایک خوشکل رو بزنید تا ایده هرچی زودتر عملی بشه.
• Iran Role Play •