R 5 lspd
اطلاعیه انجمن
عذرت
نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد ✅
اطلاعات IC
1- نام اکانت : Emam_Tiger
2- لول : 22
۳- سن اکانت : 38
4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :
Medic 4
Army 4
Army 7
Army Manager
Army Leader
Lspd 7
Nopo 7
FBI Manager
FBI Manager
FBI Sub
FBI Sub
FBI Leader
توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید )
اطلاعات OOC
1- نام واقعی شما : محمد
2- سن واقعی شما : 17
3- آیدی تلگرام : @olip_d
4 - آیدی دیسکورد : emam7899
5- مقدار تایم پلی روزانه : +4
6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بالابردن سطح ارپی فکشن و دولت . وکسب تجربه برای مقاطع بالاتر
7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله
8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : به صورت کامل
9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو FBI 2
10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل
11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ اول سابقه و دوم سوالایی که ازشون میپرسم که قوانین فکشن و قوانین عمومی سرور و ارپی هستش
معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ اول از همه معیار سابقه و دوم اینکه چجوری به سوالا جواب بدن و سوم که مهمتر از همست واسه من اخلاق
12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟توی بنر فکشن از جذابیتا و فواید فکشن میگم و سعی میکنم فکشن و واسشون جای جذابی کنم مثلا توی میتینگا ایونتای مختلف برگذار کنم مثلا ایونت سوال جواب سرعتی و ایونت دوئل و ... و بر اساس فعالیت به افراد برتر فکشن جوایزی اهدا کنم
13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : سعی میکنم با سخت گیری تو عضو گیری فکشن رو از افراد خبره پر کنم و سعی میکنم به صورت کامل به سوالات افراد فکشن جواب بدم و اموزش هایی رو براشون اجرا کنم تا سطح فکشن بالاتر بره . بعد از مدتی سعی کنم جاهای خالیی که لیدر قبلی داشتن رو پر کنم
🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
جک ناتو تو کل فکشنی ک بودی با من بودی تو کی ارمی رنک ۹ یودی کی ال اس منیجر بودی عجب عجب سابقه رنک ۶ شهرداری زده نشده کل سابقه هات ۷ تاست چطور ۱۰تا زدی؟؟.....دقیقا من ارمی باهاش هم فکشن بودم این نه اصلا رنک ۹ نبودش چجوری زده ۹؟ ناتو ناتو که میگن همینه کلا پارتی باز

E . H . S . A . N