نام اکانت :Amirreza_Paradise
2- لول :31
3- سن اکانت :46
4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :
Medic Payan Hamkari [R7]
Army Payan Hamkari [R7]
Lvpd- R7 - Payan Hamkari
Lspd - R7 - Payan Hamkari
Nopo - R9 - Payan Hamkari
FBI - R8 - Payan Hamkari
Govermant - R3 - Payan Hamkari -
Fbi - R6 - Payan Hamkari
Fbi - R6 - Payan Fasl
Lv medic - R6 - Payan Hamkari
Nopo Antgali b manager Ls medic
Kik az Ls medic adm falit
Nopo - R 7 payan Hamkar
Fbi R 9 payan Hamkar
Fbi R6 payan Hamkar
News R 6 payan Hamkar
FBI Payan Hamkari R10 [Manager]
FBI Payan Hamkari R10 [Manager]
FBI Payan Hamkari R 11 [Sub]
الان هم تو فکشن فدارل هستم
1 - نام واقعی شما :امیر رضا
2 - سن واقعی شما :18
3 - آیدی تلگرام :Amir7070pq
4 - آیدی دیسکورد :Amir7070
5 - مقدار تایم پلی روزانه : +4
6 - هدف شما از لیدری چیست ؟
تایپ شده فکشن
کسب تجربه
بهبود سطح فکشن و ارپی
7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟
بله، من وقت کافی و توان لازم برای مدیریت سازمان، ساماندهی اعضا و کنترل فعالیتهای داخل اقلیت را دارم. برنامهریزی دقیق و اولویتبندی امور باعث میشود که هم قدرت و هم زمان لازم برای مدیریت بهینه فراهم شود. و راحت میتوانم فکشن ها پلیسی را اداره کنم .
8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید؟
من آشنایی کامل با اصول و قوانین RP دارم و توان اجرای سناریوهای منسجم را دارم. قوانین RP را به خوبی میشناسم و در فعالیتهای گذشته تجربه رعایت دقیق آنها را داشتهام.
9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید.
خیر نبودم
10- در چه حد با فروم آشنایت دارید؟
آشنایی خوبی با فروم دارم، میتوانم به راحتی از آن استفاده کنم، قوانین را مطالعه و اجرا کنم و در بحثها و فعالیتهای مربوطه شرکت کنم.
11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت؟ معیار شما برای عضوگیری چیست؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟
عضوگیری بر اساس تعهد، انگیزه برای همکاری، شناخت قوانین و توانایی اجرای نقش مناسب صورت میگیرد. افرادی که مسئولیتپذیر، فعال و قانونمند باشند در اولویت جذب قرار میگیرند.
12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید؟
با ارائه آموزشهای مفید، فضای حمایتکننده، برگزاری رویدادهای جذاب و ایجاد محیطی دوستانه و منظم میتوانم بازیکنان بیشتری جذب کنم.
13- فرض کنید لیدر هستید، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید ?
- برگزاری جلسات هفتگی برای هماهنگی و ارتقا ارتباطات داخلی
- ایجاد سیستم آموزشی برای اعضای جدید
- توجه ویژه به رضایت و انگیزه اعضا از طریق پاداشها و تشویقها
- پیادهسازی قوانین واضح و شفاف برای کنترل بهینه
- استفاده از بازخورد اعضا برای بهبود عملکرد سازمان