اطلاعیه انجمن
مشکل ما همینه بخدا اینو درست ما تنها دلخوشیمون یه سروره
حق
برای منم همینجوریه مشکل از سروره چون همه جا باز میشه جز سرور
اثرات ۱کا ممبره. د
اثرات ۱کا ممبره. دببین برو فرمونم رو ببین
ببین برو فرمونم رو ببینچی
چیاقا شما میای ایونت پارتی کد میزارم اول سرورتو درست کن بعد بیا ۱٠٠٠ تا پلیر بیار تو سرور والا تو این بی نتی تنها دلخوشیمون یه سروره که اونم بالا نمیاد الان دو شبه پشت سر هم نمیشه رفت تو سرور والا میخوای لانچر درست کنه یه 2 روز سرور رو ببند درست حسابی درستش کن نه کشکی مشکلات سرور:
اقا شما میای ایونت پارتی کد میزارم اول سرورتو درست کن بعد بیا ۱٠٠٠ تا پلیر بیار تو سرور والا تو این بی نتی تنها دلخوشیمون یه سروره که اونم بالا نمیاد الان دو شبه پشت سر هم نمیشه رفت تو سرور والا میخوای لانچر درست کنه یه 2 روز سرور رو ببند درست حسابی درستش کن نه کشکی مشکلات سرور:مشتی چرا رو من ریپ زدی د ولی باهات موافقم
۱- لاگین کردن سخت با این نت ها
۲- گذاشتن اعلامیه تو روبیکا و ساخت گپ
۳- بر طرف گردن باگ ها لانچر از جمله کیک شدن و کم رنگ شدن صفحه
ببینید شما که میبینید تو حالت عادی ۴٠٠ نفر تو سرور هستن الان که شما میای بونوس میزاری سرور میترکه حداقل 3 تا 4 روز باید این لانچر رو درست بکنید و اینکه اگه سرور باگه تو روبیکا بزارید لطفا که بچه ها مثل من گیج نشدن با تشکر از تمامی شما
اقا شما میای ایونت پارتی کد میزارم اول سرورتو درست کن بعد بیا ۱٠٠٠ تا پلیر بیار تو سرور والا تو این بی نتی تنها دلخوشیمون یه سروره که اونم بالا نمیاد الان دو شبه پشت سر هم نمیشه رفت تو سرور والا میخوای لانچر درست کنه یه 2 روز سرور رو ببند درست حسابی درستش کن نه کشکی مشکلات سرور:عزیزم همین که تو این شرایط نت و سرعت نت دارن تلاش میکنن ورود ما ممکن باشه باید قدر دانشون بود
ببینید شما که میبینید تو حالت عادی ۴٠٠ نفر تو سرور هستن الان که شما میای بونوس میزاری سرور میترکه حداقل 3 تا 4 روز باید این لانچر رو درست بکنید و اینکه اگه سرور باگه تو روبیکا بزارید لطفا که بچه ها مثل من گیج نشدن با تشکر از تمامی شما
عزیزان اینترنت ایرانسل به مشکل خورده درصورت امکان با اینترنت همراه اول یا اوپراتور های دیگه وارد سرور شویدr
سلام مشکل از سرور نیست مشکل از اینترنت ایرانسل هست که محدود میکنه سرور رو. از اینترنت رایتل و ایرانسل استفاده نکنید. از همراه اول و اینترنت های دیگه استفاده کنید
اقا شما میای ایونت پارتی کد میزارم اول سرورتو درست کن بعد بیا ۱٠٠٠ تا پلیر بیار تو سرور والا تو این بی نتی تنها دلخوشیمون یه سروره که اونم بالا نمیاد الان دو شبه پشت سر هم نمیشه رفت تو سرور والا میخوای لانچر درست کنه یه 2 روز سرور رو ببند درست حسابی درستش کن نه کشکی مشکلات سرور:محدودیت اعمال شده بر روی اینترنت کشور از سوی اپراتور ها و زیرساخت صورت گرفته.
فک کنم از امشب درست شده نه؟
مال منم تو شب ۱۱ به بعد نمیومد ولی الان درسته