با سلام خدمت پشتیبانی عزیز سرور
من هربار وارد سرور میشم بعد 30 ثانیه کرش میکنم و صفحم تا 10 دقیقه فریز میشه بعد خود ب خود خاموش میشه اینطوری نه من میتونم بازی کنم نه چیزی کلاینتم کخ مال انروید 13 هست مشکل لانچرو حل کنین
باتشکر
اطلاعیه انجمن
با سلام خدمت پشتیبانی عزیز سروردقیقا که حدود ۱۰ دقیقه گوشی قفل میکنه بعد گوشی خاموش میشه
من هربار وارد سرور میشم بعد 30 ثانیه کرش میکنم و صفحم تا 10 دقیقه فریز میشه بعد خود ب خود خاموش میشه اینطوری نه من میتونم بازی کنم نه چیزی کلاینتم کخ مال انروید 13 هست مشکل لانچرو حل کنین
باتشکر
دقیقا که حدود ۱۰ دقیقه گوشی قفل میکنه بعد گوشی خاموش میشهاره
اگه همون اول نیای بیرون دیه گوشیتو خدا بیامرزه نه خاموش میشه نه چیزی بعد یه مدت طولانی درست میشه
اگه همون اول نیای بیرون دیه گوشیتو خدا بیامرزه نه خاموش میشه نه چیزی بعد یه مدت طولانی درست میشهببین مشتی میام بیرون نمیامم صفحع فریز میشه
ببین مشتی میام بیرون نمیامم صفحع فریز میشهببین وقتی که صفحه فریز میکنی اگه گوشیت شیائومی وسط دکمه صدا با دکمه خاموش نگه دار گوشیت خاموش میشه بعد روشن کن
ببین وقتی که صفحه فریز میکنی اگه گوشیت شیائومی وسط دکمه صدا با دکمه خاموش نگه دار گوشیت خاموش میشه بعد روشن کنداش این یه بلکه باید درست بشه اینجوری روی سی پیو گوشی خیلی فشار میاد ممکنه گوشی از کار بیوفته
ببین وقتی که صفحه فریز میکنی اگه گوشیت شیائومی وسط دکمه صدا با دکمه خاموش نگه دار گوشیت خاموش میشه بعد روشن کنصفحه فریزه ربطی نداشت
اگر گوشیت شیائومی هستشباش
به ایدیimberno
داخل بله پیام بده مشکل ت رو حل میکنم