1-نام اکانت : Aref_Warrior
2- لول :22
3- سن اکانت :38
4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :
Medic Rank 7
Army Rank 6
Lspd Rank 5
Fbi Rank 7
Government Rank 4
(New) Nopo Rank 4
توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید .
اطلاعات OOC
1- نام واقعی شما : عارف
2- سن واقعی شما :17
3- آیدی تلگرام : arefpik0@
4 - آیدی دیسکورد :aref1547
5- مقدار تایم پلی روزانه : 2 الی 5 ساعت
6- هدف شما از لیدری چیست ؟ تجربه خوش از رول پلی _ بالا بردن جذابیت و هیجان سرور _ بالابردن سطح آرپی سرور
7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟بله
8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : در حال حاضر مقدار کافی از آرپی را مسلط هستم و کامل قوانین را بلدم
9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید؟
خیر
10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟
در حال حاضر مقدار کافی را با فروم آشنایی دارم و بیشتر مواقع چک میکنم
11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ بر اساس سابقه افراد و بر پایه قوانین سرور و احترام
معیار عضو گیری ممبر خوب و برگزیده است
کسانی که واقعا شایسته اقلیت باشند
12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ گذاشتن جایزه و رقابت بین ممبر ها که هر میتینگ یک ممبر را بر اساس تایم پلی و فعالیتش جوایز و رنک ویژه ای داده خواهد داد
13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید :
1_یاد دادن صفر تا صد آرپی سرور
2_گرفتن منیجر و یا ساب لایق با توجه به فعالیت و سابقه شخص
3_گرفتن مقدار کافی ممبر و تقسیم بندی هر یک از آنها بر اساس رنک آنها
4_نظارت کامل روی ممبرها و پاسخ سریع به سوالات آنها
5_یکی از ایده های من این است که هیچ جوره در اقیلیتی که باشم نباید پارتی بازی انجام شه و حق کسی خورده بشه و یکی از کارهایی که من میکنم و یکی از مهمترین کارهای من است اینه که پارتی بازی را از اقلیتی یا فکشنی که در آن باشم دیده نشه و حق کسی به هیچ وجه خورده نشه.1-نام اکانت : Aref_Warrior
2- لول :22
3- سن اکانت :38
4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :
Medic Rank 7
Army Rank 6
Lspd Rank 5
Fbi Rank 7
Government Rank 4
(New) Nopo Rank 4
توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید .
اطلاعات OOC
1- نام واقعی شما : عارف
2- سن واقعی شما :17
3- آیدی تلگرام :arefpik0@
4 - آیدی دیسکورد :aref1547
5- مقدار تایم پلی روزانه : 2 الی 5 ساعت
6- هدف شما از لیدری چیست ؟ تجربه خوش از رول پلی _ بالا بردن جذابیت و هیجان سرور _ بالابردن سطح آرپی سرور
7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟بله
8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : در حال حاضر مقدار کافی از آرپی را مسلط هستم و کامل قوانین را بلدم
9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید؟
خیر
10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟
در حال حاضر مقدار کافی را با فروم آشنایی دارم و بیشتر مواقع چک میکنم
11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ بر اساس سابقه افراد و بر پایه قوانین سرور و احترام
معیار عضو گیری ممبر خوب و برگزیده است
کسانی که واقعا شایسته اقلیت باشند
12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ گذاشتن جایزه و رقابت بین ممبر ها که هر میتینگ یک ممبر را بر اساس تایم پلی و فعالیتش جوایز و رنک ویژه ای داده خواهد داد
13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید :
1_یاد دادن صفر تا صد آرپی سرور
2_گرفتن منیجر و یا ساب لایق با توجه به فعالیت و سابقه شخص
3_گرفتن مقدار کافی ممبر و تقسیم بندی هر یک از آنها بر اساس رنک آنها
4_نظارت کامل روی ممبرها و پاسخ سریع به سوالات آنها
5_یکی از ایده های من این است که هیچ جوره در اقیلیتی که باشم نباید پارتی بازی انجام شه و حق کسی خورده بشه و یکی از کارهایی که من میکنم و یکی از مهمترین کارهای من است اینه که پارتی بازی را از اقلیتی یا فکشنی که در آن باشم دیده نشه و حق کسی به هیچ وجه خورده نشه.
مشاهده فایلپیوست 8371مشاهده فایلپیوست 8372