نخوردن لانچر
اطلاعیه انجمن
نخوردن لانچر
رفیق من ۳۰ میلیون پولش رفت حتی بخاطر این باگ سرور تون این ۳۰ میلیون رو میدین ؟ عجب
د اخه من چیکار کنم اخه تو بازی ۳۰۰k کازینو بودم سرور لانچرش پرید بازی مم رید . شما ۳۰۰k منو میدین؟ معلومه که نه اصلا لانچر تونو لطفا درست کنید الان من مدرکی ندارم برای ۳۰۰k چون تو بازی ک آدم شات نمیگیره . کل پولم هدر رفت بخاطر یه باگ لانچر . الان کل اینارو گفتم میگین مدرک بده اخه مگه من تو بازی شات میگیرم اخه یعنی چی ؟ ۳۰۰k من رو لطفا پس بدینمشتی ۳۰۰ک هست ها
مشتی ۳۰۰ک هست هانه اخه مشتی ربطی نداره پول پوله الان ۳۰ میلیون رفیقم رفت اون پول نیست ؟ اگر میگی ۳۰۰k تو به من سرور باز شد ۵۰۰k بده اگر پولی نیست . والا داش من
سرور بسته شدهساعت ۸ هم همینطوری شد بازم درستش کردن
نه اخه مشتی ربطی نداره پول پوله الان ۳۰ میلیون رفیقم رفت اون پول نیست ؟ اگر میگی ۳۰۰k تو به من سرور باز شد ۵۰۰k بده اگر پولی نیست . والا داش منمشتی برو خداتو شکر کن تو این وضعیت یه سرگرمیی داری
مشتی برو خداتو شکر کن تو این وضعیت یه سرگرمیی داریسرگرمی چی داش ؟ هی دارم شکست میخورم چه سرگرمی ؟ ۴۰ میلیون باختم من . اصلا اینا به کنار که خودم ریدم توش ولی خب ناموسا انقد ناز کردن نداره که. تو کازینو هم باگ شده بودم ۱۱ آوردم یارو ۱۱ آورد عددش مشخص نبود ۷ آوردم ۷ اورد اصلا یا یارو چیت بود یا باگ سرور بود یعنی ۱.۳۰ دقیقه از بازیم گذشت یعنی ۱.۲kk ۹۰ درصد ممکنه ک باگ سرور باشه . مشتی پول پوله ۱k هم پوله ۱۰۰kk هم پوله .
سرگرمی چی داش ؟ هی دارم شکست میخورم چه سرگرمی ؟ ۴۰ میلیون باختم من . اصلا اینا به کنار که خودم ریدم توش ولی خب ناموسا انقد ناز کردن نداره که. تو کازینو هم باگ شده بودم ۱۱ آوردم یارو ۱۱ آورد عددش مشخص نبود ۷ آوردم ۷ اورد اصلا یا یارو چیت بود یا باگ سرور بود یعنی ۱.۳۰ دقیقه از بازیم گذشت یعنی ۱.۲kk ۹۰ درصد ممکنه ک باگ سرور باشه . مشتی پول پوله ۱k هم پوله ۱۰۰kk هم پوله .عزیزم چیت کازینو وجود نداره سرور هم باگ نداره همه چیز به شانس ممکنه
تازه اکم از بن در اومد بجای لذت ریدن تو پول ما رفتن .بزرگ میشی یادت میره
عزیزم چیت کازینو وجود نداره سرور هم باگ نداره همه چیز به شانس ممکنهداش اصلا باگ سرور بوددد چطوری طرف ۳ بار پشت سر هم عدد منو بیاره بعد عددش تو میز اصلا معلوم نباشه .
داش اصلا باگ سرور بوددد چطوری طرف ۳ بار پشت سر هم عدد منو بیاره بعد عددش تو میز اصلا معلوم نباشه .عشقم ثانیه اخر وقتی بزنی یا کم میاری یا زیاد
بزرگ میشی یادت میرهبا بزرگ شدنمم یادم نمیره انقد آدم سفید اونجا هست که نگو ۱۱ میاری ۱۲ میاره ۱۰ میاری ۱۱ میاره نه اخه انقد آدم میتونه سفید باشه ؟ فشار خوردن داره دیگ داش
عشقم ثانیه اخر وقتی بزنی یا کم میاری یا زیادخب اقا حداقل می باختم ولی باگ سرور پولمو نمیریخت جوب .
با بزرگ شدنمم یادم نمیره انقد آدم سفید اونجا هست که نگو ۱۱ میاری ۱۲ میاره ۱۰ میاری ۱۱ میاره نه اخه انقد آدم میتونه سفید باشه ؟ فشار خوردن داره دیگ داشتا به حال تجربه داشتی تو کازینو سر یه عدد بالا ببندی بعد ۱۲ بیاری ثانیه اخر کسی با اتش نشانی بکشتت بری بیرون از کازینو؟
تا به حال تجربه داشتی تو کازینو سر یه عدد بالا ببندی بعد ۱۲ بیاری ثانیه اخر کسی با اتش نشانی بکشتت بری بیرون از کازینو؟آره ولی ۷ آوردم یارو هم زد اصلا نمردم ولی خب عین تو نه .