اطلاعیه انجمن
وقتی دزد شریف ماشینتو میدوزدید نباید از سرور خارج شید ماشین از زیر پای بنده خدا کشیده میشه ادمین شمارو ۱ ساعت جیل میده و ماشین میره پارکینگ با تشکر از ایران رول پلیبا سلام به خدمت پلیر های ایران رول پلی در هفته دوم فروردین یکی از ادمین های محترم من رو بن کرد در یک روز من داشتم با اینفرنوس وی ای پی رانندگی میکردم ماشینمو دزدیدن و بردند تا رفتم دزدین ماشینو گزارش بدم یکی از ادمین ها من رو به jail انداخت نمیدونم باگ بود یا چه چیزی بود نزدیک ۱ساعت در جیل بودم لطفا ادمین های محترم پلیر های عزیز را الکی به جیل نفرستید اول متوجه شوید. 《باتشکر از ایران رول پلی》 player golam
وقتی دزد شریف ماشینتو میدوزدید نباید از سرور خارج شید ماشین از زیر پای بنده خدا کشیده میشه ادمین شمارو ۱ ساعت جیل میده و ماشین میره پارکینگ با تشکر از ایران رول پلینه ببین نرفتم بیرون بازی انداختم بیرون
نه ببین نرفتم بیرون بازی انداختم بیرونخب پس اشتباه ادمین نبوده مشکل از نت یا هرچی که انداختت بیرون بوده
من به خونه داشتم ولی فقط ۸ ساعت تو بازی نبودم خونه مال یکی دیگه شده این چه سروریه خداوکیلیبا سلام به خدمت پلیر های ایران رول پلی در هفته دوم فروردین یکی از ادمین های محترم من رو بن کرد در یک روز من داشتم با اینفرنوس وی ای پی رانندگی میکردم ماشینمو دزدیدن و بردند تا رفتم دزدین ماشینو گزارش بدم یکی از ادمین ها من رو به jail انداخت نمیدونم باگ بود یا چه چیزی بود نزدیک ۱ساعت در جیل بودم لطفا ادمین های محترم پلیر های عزیز را الکی به جیل نفرستید اول متوجه شوید. 《باتشکر از ایران رول پلی》 player golam
من به خونه داشتم ولی فقط ۸ ساعت تو بازی نبودم خونه مال یکی دیگه شده این چه سروریه خداوکیلی