سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیم
دوستان دولتی رای بدین خیلی پیشنهاد خوبیه
اطلاعیه انجمن
اره جالبه
سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیمبا ایده موافقم.
عالی پیشنهاد
سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیممن خودم اینو هستم
سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیمحاجی واقعا این نیازه
سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیمایول واقعا
سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیمتوی قسمت ویس در Call یخورده اینترنت ناجور میشه بتونن این رو توی این موضوعی گفتی حل کنن چیز نابی در میاد
دوستان این عملی بشه خدایی خفن میشه
اگه رای ها بالای 70 تا برسه این سیستم رو اضافه میکنمخیلی عالی ۷۰ تا اگر برسه عالیه
دوستان برای رفیق های خودتون بفرستید بیان رای بدن ۷۰ بشیم
اگه رای ها بالای 70 تا برسه این سیستم رو اضافه میکنماقا امیر ی دوست ما گزاشت ۵۰تا رف
سلام خدمت شما ادمین های عزیز یکی از بهترین کار هایی که برای ما دولتی ها میتونید بکنید اینه بتونیم تو چت فکشن ویس بدیمصد درصد باید بیاد
اینو رای بدید
.
من خودم اینو هستمنه abuse میشه
اما من رای دادم