خب خب بازم سلام
خیلی از پلیر های دوست داشتنی سرور که هنوز بن هستن.
بلاخره دوست دارن برگردن به سرور
پس من پیشنهاد میدم الان که اوضاع خوبیه این سیستم رو برگردونید تا بازم پلیر ها بتونن بیان گیم
بلاخره خیلی از پلیر ها از این سیستم خوششون میاد
اطلاعیه انجمن
4کا دونیت فضا نیست؟
4کا دونیت فضا نیست؟والا گل از قدیم 4ک دونیت بوده
خب خب بازم سلامموافقم
پس من پیشنهاد میدم الان که اوضاع خوبیه این سیستم رو برگردونید تا بازم پلیر ها بتونن بیان گیم
خب خب بازم سلامیک سیستم آنبَن پولی که محدودیت نداشته باشه ایدهی خیلی خوبی محسوب میشه مخصوصاً همین مبلغ ۴۰۰۰ کوئین که الان معادل حدود ۴ میلیون تومانه. این مدل سیستم کاملاً منطقی و قابل قبوله ، به شرطی که هیچگونه شرط و محدودیت اضافی بهش وصل نشه و فرآیند آنبَن کاملاً شفاف و بدون وابستگی به موارد جانبی انجام بشه.
سلام همچین چیزی اضافه نمیشه. کسی که بن دائمی/همیشگی میشه یعنی نقض قوانین زیادی انجام داده
خب خب بازم سلامداش جدی سر ان بن میخوای ۴ میل خرج کنی
داش جدی سر ان بن میخوای ۴ میل خرج کنیبندائم خودش یک هنره ها ؛ چون نیازمند اینه که طرف مقابل تا حد زیادی قانونشکنی کنه .
داش جدی سر ان بن میخوای ۴ میل خرج کنیداش اون موقع دونیت ارزون بود الان خیلی گرون شده حداقل ۱ک دونیت کافیه
داش اون موقع دونیت ارزون بود الان خیلی گرون شده حداقل ۱ک دونیت کافیه۱کا هم زیاده مثلا باز ۳۰۰تا ۵۰۰ خوبه ولی بنظر من اونم زیاده چون نمیصرفه بخوای ۵۰۰ت خرج این کنی که اکانتت ان بن شه من میگم بن دائم نشن اکانت ها مثلا ۳تا ۶ ماه بن بشه
سلام همچین چیزی اضافه نمیشه. کسی که بن دائمی/همیشگی میشه یعنی نقض قوانین زیادی د