سلام سلام
شما حتما مثل من یادتونه که گفته بودن قراره یه سیستمی بیارن برای واسطه
که خودکار واسطه گری میکرد
پس اگه شمام مثل من علاقه دارین به این سیستم. یه رای مثبت بزن که پیشنهادم دیده شده
اینطوری اسکمی دیگه در کار نیست😉
اطلاعیه انجمن
🗣️
سلام سلاماون وقت میشه با مالیات نظرم اینه واسطه های از سرور به طور رسمی شروع به کار کنند
پس اگه شمام مثل من علاقه دارین به این سیستم. یه رای مثبت بزن که پیشنهادم دیده شده
اون وقت میشه با مالیات نظرم اینه واسطه های از سرور به طور رسمی شروع به کار کنندایول این ایده هم خیلی چیز خوبیه
سلام سلامخوبه میتوانیم تازه فکشن جدید به همین موضوع رو بیاریم
خوبه میتوانیم تازه فکشن جدید به همین موضوع رو بیاریمبعد میتوانیم محضر که به ایده من میشه هم توجه کنیم مثل اینه ولی واسطه ها مطمئن ترن
بعد میتوانیم محضر که به ایده من میشه هم توجه کنیم مثل اینه ولی واسطه ها مطمئن ترنهمینه دیگه مشتی بری پیش طرف یه ساعت صبر کنی تا معامله هارو یکی یکی انجام بده؟
اگه خودکار بازی واسطه گری کنه پلیر های واسطه بازارشان میخوابه و نمیتونن کار کنن
همینه دیگه مشتی بری پیش طرف یه ساعت صبر کنی تا معامله هارو یکی یکی انجام بده؟اینم خوبه یه گروه میزنیم
نمیصرفه این سیستم خودکار بهتره یا اصلا مثل ادمین ها باشن و یک تیم واسطه گری مطمعن باشه با تگ [V]
اینم خوبه یه گروه میزنیممن قبلاً بهشون پیشنهاد دادم یه سری هاشون داستاناشون فرق داره .
یا اینکه اگه رای ت قبول نشد سعی کنیم واسته ها رو راضی کنیم
🤝