با سلام خدمت تمامی دوستان هد دولت آقا من چند تا ایده و پیشنهاد دارم واسه هد دولت که کمی بهتر بشه
ارمی : از اونجایی در تایم راب گنگ ها میایند اسلحه هارو میدزدند شما باید از انبار اسلحه محافظت کنید ایده من اینکه به ازای هر گنگی که بکشیم یک مبلغی بگیریم مثلا ۱۰ک یا ۲۰ک تصمیم مبلغ با شماست اگر خواستید بیشتر کنید یا کمتر کنید
مدیک : از اونجایی که خیلی ها میان وی دی ام میکنن یک حفاظ بزارین تا کسی نیاد وی دی ام کنه
نیوز: نیوز رو اگر میشه شبیه مدیک کنید مثلا به ازای هر ادیتی که میزنی یک مبلغی دریافت کنن ۵ک یا ۱۰ک که تصمیم مبلغ با شماست که چقدر میخواهین بزارید
پیدی نوپو اف بی ای : این سه فکشن با همدیگر فرق دارن اما هدفشون یکیه اونم دستگیری مجرم و بردن به زندان هست ایده من اینه به ازای هر کسی که وانتت داشت یک مبلغی دریافت کند به عنوان مثال :
وانتت 1 : 20k
وانتت 2 : 40k
وانتت 3 : 60k
....
و برای اینکه راحت جیل بزنن و این شهر خوب و بدون وانتت باشه لطفاً کد find (پیدا کردن مجرم) رو مثل قبل کنید
تا بدون هیچ محدودیتی بتوانیم راحت جیل بزنیم
و در اخر گاورمنت اگر این ایده جواب بده ممکنه دیگران روحیه بگیرن و برن جیل بزنن اخه با اینکه دیگران وانتت داشتن و نوپو اف بی ای و پیدی هستن نمیخواستن برن جیل بزنن تا گاورمنت کمی پول بگیره پس اگر این ایده رو قبول کنید نه تنها fbi nopo pd روحیه میگیرن برن جیل بگیرن بلکه گاورمنت هم میتوانه جیل هارو بیشتر ازاد کنه تا پول بدست بیارن.
دیگه باقیش با شماست که چقدر میخواهین مبلغ تعیین کنید بیشتر یا کمتر دیگه با شماست. دیگه همین ایده من بود واسه هد دولت اگر خواستید اجراش کنید . ممنونم که نگاه انداختید به ایده من سپاسگزارم 🙏