۱:تیر اندازی در ماشین یا موتور خیلی بازی جذاب میکنه
۲: پنچر شدن ماشین با شلیک
۳:این شاید مهم نباشه ولی وقتی میخوای کمربند ببندی یه افکت صدای بده که نشون بده بیته شده این طوری بازیکن میفهمه بازی حرفه ای تره
۴:کاشکی میشود ماشین سوئچ داشت یا مثلا اجاره داد خیلی جالب میشود
۵:اگه مشود ماشین ها یا موتور های ایرانی یا کاراکتر های مارول یا فیلم هارو میوردین بهتر بود که یه چیز جدید ساخته بشه
۶: کاشکی اینقدر کد های بازی رو بزرگش نمیکردین اینجوری کسی که تازه وارد بازی میشه گیج میشه مثلا /dailyrewards رو به /daily تغیر میدادین کد هارو کوچیک تر میکردین
۷:اینکه گواهینامه برای ۳۰ روزه یا اگه دوربین بالای سرعت ازت عکس و خسارت دیر میدادی گواهینامه بره خیلی بد شده وقتی دوربین کار میزارید اینجوری محدودیت های بازیرو مگیرید ما اومدیم بازی کنیم نه زندگی بزارید بازیکن ازاد باشه
۸:اگه بتونید کاستوم کردن ماشین هارو باز تر کنید خیلی جالب میشه مثلا بتونید حالت شوتی یا کف خواب بدید که خودمون بتونیم تنظیم کنیم خیلی جالب میشه
۹: یه چیزی که خیلی رو مخه خودمه نور های زیر ماشینه که وقتیه ببینید اگه بیشتر بتونید این خز بازی هارو بزارید کنار خیلی بهتره ۳۰ روزه اینا نباشه
۱۰:کسایی که به بازی میان بیشتر ماشین بازن وقتی خودتون میدونید دست بیشتر باز کنین برامون
۱۱:ببینید اینو از ته دل میگم سعی کنید الکی از آدم پول نگیرید تو بازی منی که دارم بازی میکنم حوصلم سر میره دیگه پول ندارم چی کار کنم این فکر ها میاد تو سرم الکی هم پول تو بازی نگیرید
۱۲: ببینید اگه کاری کنین که آدم مجبور شه پول بازی بخره و زود هم تموم شه بازی رو حذف میکنه