بنظر من با ران گردن Lv pd و Lv Mc برای تایم راب خیلی خوبه چون وفتی یه مدیک میاد مثال مرز b و گیلل میشه باید از ls برگرده و اگر اون lv Mc v lv pd ران بوند میهش برای تایم راب سر مرز های lv وایسن تا بعد گیل شدن زیاد مشکل پیش نیاد
دولتی ها رای
اطلاعیه انجمن
مگه اون زمان بودی که ببینی چه عذابیه LV-PD
.
مگه اون زمان بودی که ببینی چه عذابیه LV-PDنه
نهپس پاکش کن
مگه اون زمان بودی که ببینی چه عذابیه LV-PDچش بود؟ نمیتونست از LV خارج بشه و هیچکس توی LV نبود، یا چیز دیگه ای؟
چش بود؟ نمیتونست از LV خارج بشه و هیچکس توی LV نبود، یا چیز دیگه ای؟قوانین سفت و سخت
چش بود؟ نمیتونست از LV خارج بشه و هیچکس توی LV نبود، یا چیز دیگه ای؟اصلا تو فکشن LV-PD بودی؟ ۱۵ روز عذاب
قوانین سفت و سختاوه.
واس اینکه تا شهرداری بری فقط یه ۱۵ روز مختل میکرد
و داستان دستگیر کردن پلیر دولتی تو ال اس
اصلا تو فکشن LV-PD بودی؟ ۱۵ روز عذابنه با با. بالا ۳ ماهه فقط دارم درخواست عضویت ارمی میدم، ولی هیچ خبری نیست. ولی خب سرورای دیگه LVPD بودم و حق خروج از شهر نداشتی. شهر هم شهر ارواح.
حتی از مدیکم بدتر
اوکی
.
من ال وی بودم و بنظرم فکشن خوبی میتونه باشه الان که مدیریت مرز ها سخت شده نیاز به رانش هست
.
.
بنظر من با ران گردن Lv pd و Lv Mc برای تایم راب خیلی خوبه چون وفتی یه مدیک میاد مثال مرز b و گیلل میشه باید از ls برگرده و اگر اون lv Mc v lv pd ران بوند میهش برای تایم راب سر مرز های lv وایسن تا بعد گیل شدن زیاد مشکل پیش نیادداداش بسیار عالی من اون زمان بودم خیلی خوبه اگر میبینی میگن خوب نیس بخاطر اینه چون نمیتوننن خارج بشن از شهر میگن
دولتی ها رای
.
رای بدین
مگه اون زمان بودی که ببینی چه عذابیه LV-PDاره بدیش کجا بود
.