اطلاعیه انجمن
شغل هوایی میتونه به دو دسته تقسیم بشه (باربری/نظامی)لول ۴۵؟
باربری: اول باید هواپیمای بار بری اجاره کنیم و مثلا از فرودگاه SF بار گیری کنیم و توی فرودگاه LS بار رو تخلیه کنیم.
نظامی : با استفاده از هواپیما های جنگی مانع فرضی روی زمین مورد هدف قرار بدیم.
باید به اون مانع فرضی چندین بار موشک شلیک کنیم تا نابود شود.
شرایط ورود به شغل هوایی: گواهینامه هوایی،لول+45
درآمد شغل هوایی:
باربری= 90k+
نظامی= 110k+
امید وارم اعمالی بشود
شغل هوایی میتونه به دو دسته تقسیم بشه (باربری/نظامی)مهدی من نظرتو میپسندم و موافقم ولی لول ۴۵ به بالا کمی ظلمه
باربری: اول باید هواپیمای بار بری اجاره کنیم و مثلا از فرودگاه SF بار گیری کنیم و توی فرودگاه LS بار رو تخلیه کنیم.
درآمد شغل هوایی:
باربری= 90k+
نظامی= 110k+
امید وارم اعمالی بشود
نه لول بالاتر قطعا بهتره
ایده ی خوبیه ی به شرطی که لیمیت لول بالای ۶۰ بزارن که مثل اتش نشانی تو بونوسا دهنمون سرویس نشه
موافقم اما نباید لول 60 باشه 32 باشه بهتره
شغل هوایی میتونه به دو دسته تقسیم بشه (باربری/نظامی)ببین داداش من با نظرت موافقم و بنظرم خیلی عالیه فقط مثلاً لول باشه ۴۰ حقوقش هم یکم بیشتر باشه
درآمد شغل هوایی:
باربری= 90k+
نظامی= 110k+
امید وارم اعمالی بشود
لول ۴۵؟آره
مهدی من نظرتو میپسندم و موافقم ولی لول ۴۵ به بالا کمی ظلمهبرعکس 45پایین هم گفتم الان بونوس بشه مثل آتش نشانی میشه و بار و خیلی طولانی میده
اگر ۳۰ باشه خوبه
مثل آتش نشانی
ببین داداش من با نظرت موافقم و بنظرم خیلی عالیه فقط مثلاً لول باشه ۴۰ حقوقش هم یکم بیشتر باشهحقوق و که همینجوری گفتم ولی لول باید بیشتر باشه که موقع بونوس زیاد شلوغ نشه
برعکس 45پایین هم گفتم الان بونوس بشه مثل آتش نشانی میشه و بار و خیلی طولانی میدهخب لول ۵۰ به بالا باشه منم استفاده کنم😂
نه لول ۲۰ بهتره
نه لول ۲۰ بهترهلول ۲۰ اصلا
حقوق و که همینجوری گفتم ولی لول باید بیشتر باشه که موقع بونوس زیاد شلوغ نشه۴۰ خوبه
لول بالا باشه پلیر زیادی نمیتونه کار کنه بهتره
لول بالا باشه پلیر زیادی نمیتونه کار کنه بهترههمون ۴۰ یا ۴۲ خوبه
همون ۴۰ یا ۴۵ عالیه ولی خوب حقوقش زیاد تر بشه
در صورتی این جاب خوبه که لول+۶۰ بخواد ( تا مثل اتش نشانی نشه که بونوس میزنن نمیشه کار کرد ) پول کمتر تو هر لوکیشن ( به عنوان مثال ۷۵ک در هر بار بری" تا انحصار نیوفته دست یکسری و یکسری با پولدار شدن دلالی رو شروع کنن و باعث سقوط اقتصای سرور بشن " ) و تایم مشخص برای هر باربری ( هر ۲ ساعت یه بار لوکیشن نندازه و سریع تر باشه ) و همچنین تعداد مشخص از پلیر ( بیش تر از یک مقدار مشخصی از پلیر بیشتر نشه همزمان کار کرد مثلا لیمیت ۳۰ ۴۰ نفر باشه که باگ و گلیچ نخوره ) با تشکر
در صورتی این جاب خوبه که لول+۶۰ بخواد ( تا مثل اتش نشانی نشه که بونوس میزنن نمیشه کار کرد ) پول کمتر تو هر لوکیشن ( به عنوان مثال ۷۵ک در هر بار بری" تا انحصار نیوفته دست یکسری و یکسری با پولدار شدن دلالی رو شروع کنن و باعث سقوط اقتصای سرور بشن " ) و تایم مشخص برای هر باربری ( هر ۲ ساعت یه بار لوکیشن نندازه و سریع تر باشه ) و همچنین تعداد مشخص از پلیر ( بیش تر از یک مقدار مشخصی از پلیر بیشتر نشه همزمان کار کرد مثلا لیمیت ۳۰ ۴۰ نفر باشه که باگ و گلیچ نخوره ) با تشکردقیقا