سلام عرض ادب به تمامی افراد سرور
خدمت شما برسونم که من از سیستم عضو گیری بسیار ناراحتم و فکر کنم من تنها کسی نیستم که اینجوریه اگه به سمت فرومایی که به فکشن هایه اولی یعنی ارمی و مدیک نگاهی بندازید میبینید که بیش از ۲۰ یا حتی ۳۰ ردیف ۲۰ نفری پلیر هستن که میخوان وارد بشن به دولت من میگم اون کسی که نفر ۲۰ از ردیف ۳۰ هستش کی بیاد تو ارمی یا مدیک
من میگم بیایم عضو گیری سریع تر کنیم
..............................................................................
1:کسانی که درون ارمی هستنو ببینید کیا دیر میان اکتیویتی قابل قبول ندارن یا اصلا به ارمی هیچ اهمیت نمیدن یا فقط برا بالا بردن خود به فکش بدی هستنو کیک بدید که راه برا بقیه وا بشه
2:کسایی رو به ارمی یا هر فکشنی راه بدید که تمامی قوانینو انجام میده و بهشون عمل میکنه و کسانی که نمیدنو کیک بدید
3:از کسانی که aim ،rp ,ادب و چیز هایی که یه دولتی میخواد داره اد بدید نه مثلا امیر عباس با لول ۱۰ برایه اینکه اول فروم داده بره ارمی و هیچیو انجام نده بره نفر بعر و اونیکه همچیو میدونی بالول ۴۰ ۳۵ یا حتی دیدم لول ۵۶ بیاین بیرون واسا تا نوبتشون بشه اول اونیکه تجربه بیشتر داره بیارید بعد برید دنبال اینا
4:همیطور که تو گذینه قبلی گفتم بیایم کسایی که تجربه ار پی بیشتری دارن بیاریم و به این اضافه کنم میتونیم شرایط فکشن هارو عوض کنیم و یه شرایط بهتری بیاریم
اخه کسی که لول ۹ میتونه با گتویی که لوله ۳۰ ۶۰ مقابله کنه میگم میتونیم این شرایطو عوض یا تسکین بدیم
5:به لیدر یا منجر بگید که به فروما نگاه کنن و فقط به کسایی که اول گزاشتن نگاه نکنن به فرومایی که بهتر هستن نگاه بکنن الان نگاه بکنید گتو ۱۶۰ یا ۱۵۰ کم کمش ردیف داره ولی همیشه توش رفتا امد هستش و هیچوقت کم نمیاین
توضیح پایانی
این پیشنهاد دادم تا رونده عضو گیری تو دولت پیشرفت کنه و از این حالت ضعیف و قدیمی و خسته کننده در بیاد