ایده اول: فکشن News
بخش اول: اضافه کردن Donate به لیست Ad
فکشن نیوز یکی از بهترین فکشن برای تبلیغات خرید و فروش از جمله ماشین اسکین و... حالا ایده من اضافه کردن Donate به لیست Ad ها اضافه شود چون Donate یک چیز خوبیه برای همه که بتواند دونیت بخرن یا بفروشن پس بد نیست این هم اضافه کنید تازه اگر خواستید Ad بزنید بنویسید:
Kharidar "Donate" - Gheymat : Tavafoghi
Foroshande "Donate" - Gheymat : Tavafoghi
Foroshande "Donate" - Gheymat : Tavafoghi
بخش دوم: بیشتر کردن حقوق و اضافه کردن سیستم پاداش هر ادیتی
نیوز یک فکشن عالی هست که ساعت ها دارن ادیت میزنن و اینکه یک خسته نباشید میگم به تمامی ممبر های نیوز که ساعت ها صرف ادیت میزنن از جمله لیدر نیوز واقعن عشق ، عزیزی و خسته نباشید از اونجایی که حقوق و دستمزد کمی میگرن با خودم فکر کردم چرا کمی حقوق هارو بیشتر نمیکنن تا نیوز کمی پول بیشتری بگیرن آخه آنها دارن سخت تلاش میکنن صرف ادیت زدن پس اگر میشه حقوق نیوز رو کمی بیشتر کنید من یک بار نیوز بودم حقوقم بود بین 10,000$ و 15,000 واقعا کمه دوم اینکه یک سیستم پاداش بزارن واسه نیوز که کمی پول بگیرن مثلا به اعضای هر ادیتی:
$2,500-$10,000
ایده دوم: اضافه کردن گزینه ی بیشتر کردن ظرفیت لیتر سوخت بنزین ماشین یا موتور به Shop Car Upgrade
آیا تابهحال خسته نشدید با ظرفیت کم سوخت بنزین بروید بنزین بگیرید اونم هر روز که ماشین مورد علاقه بیشتر دور میزنی یا برای Nopo وFBI که هر روز با موتور و ماشین میرن جیل میزنن بعد باید هر روز باید بنزین بزنید خب این ایده مخصوص شماست با اضافه کردن این ایده میتوانید وسایل نقلیه شما رو L10 یا L20 اضافه تر کنید تا بیشتر بروید دور دور پس اگر این ایده رو دوست دارید حتما نظر بدید
ایده سوم: اضافه کردن گوشت ماهی به Campfire و کمی تغییرات وسایل ماهیگیری
ماهیگیری یکی از آرامش ترین و خالی کردن افکار منفی هست که میتواند با دیگران خوش بگذرید اما دوتا مشکل دارن که هیچ کسی نمیاد ماهیگیری کنند اولی گرفتن وسایل دوم اینکه گوشت خام ماهی کم استفاده میشه اما این ایده میتواند کمی کمک کنند حالا ایده من چیه اینه که وسایل ماهیگیری رو عوض کنید و خلاصه تر کنید مثلا قلاب،سیم پیچ،طناب و میله ماهی گیری رو عوض کنید به جاش جعبه ابزار ماهیگیری بزارید تا راحتر و سبک تر خرید کنیم دوم اینکه گوشت ماهی که تنها کاربردی که دارد اینکه بفروشیش حالا ایده من اضافه کردن گوشت ماهی به Campfire هست که بتوانیم کباب ماهی بخوریم و یک کد مخصوص ماهی گیری باشد که وقتی ما کیل شدیم از گوشت خام ماهی بتوانیم خودمونو درمان کنیم حالا چند بار بتوانیم جعبه ابزار ماهیگیری خرید کنیم بین 5 - 10 خوب باشه بهتره و قیمتش چند باشد:
$5,000-15,000