سلام درود
. چیز های که اضافه شدن آن ها هم اجباری و باعث بهتر شدن سرور و تجربه بهتر پلیر ها نیاز است رو در زیر نوشتم
. [ بیسیم ]
کاربرد و مزایا
. ارتباط بهتر عضو با سازمان که به درد سازمان پی دی ... آرمی .. نوپو... آف بی ای میخوره .... همچنین گاورمنت
. همچنین فروختن بیسیم در شاپ ها که افراد
بتوانند با طتزیم فرکانس مانند فرکانس ۴۵۶ افرادی که در این فرکانس باشند میتوانند با هم صحبت کنم این کار هم به درد عضو های فم میخوره هم میتونن یک ارتباط بین چندین پلیری که دور از هم اند و میخوان با هم صحبت کنم
[گوشی]
[کاربرد و مزایای]
. اگر به گوشی قابلیت های یک گوشی واقعی رو بدیم مثل اینکه کارت به کارت با موبایل اینکار در کاهش تجموع افراد در بانک به درد میخوره
تماس و داشتن دفتر چه تلفن تو بخش تماس ها که بشه مستقیم زنگ زد
قابلیت ساخت گروه و کانال در موبایل که به درد هم فکشن هم کانال های واسطه گری هم پیام مستقیم سرور به ممبر هم فم که یک کاربرد خوب زیبایی دارد
ارسال ویس که کسی که آفلاین هست بعدن چک کنه
[دوربین مداربسته]
کاربرد و مزایا
در اب گیریت کردن خونه میتوان این گزینه را اضافه کرد و از مانیتور مانینگ روم خونه به دربین وصل شد
لازم به ذکر است که دوربین قابلیت ضبط داشته باشه و اینکه در ضبط فیلم طوری باشه که صدا هم داخل فیلم بیوفته
هم چنین به درد جا های مثل بانک برای مدرک تبر خوردن تشخیص ری ال سل به کار میاد
و خیلی از کاربردهای دیگر
[ATM]
در ایتم نیاز است که قابلیت کارت به کارت لحاظ بشه
هم چنین اگر پولی برداشت یا واریز میشه پیامک بیاد اینکار هم در سرور تجربه ارپی را بهتر میکنه
شغل
اضافه شدن شغل های واقعی زیر نظر خود سرور مثل املاکی نمایشگاه ماشین و غیره که خیلی به سرور کمک میکنه
[حذف مالیات]
قابل توجه ادمین های عزیز خیلی از بن داعم ها بخاطر ری ال سل می باشد آوردن مالیت هم سود جنس رو برای دلال کم میکنه هم باعث تبر خوردن خیلی از ممبران میشود
همچنین ور داشتن لیمیت اکسسوری
و حذف لیمیت های دیگر باعث کاهش تبر خوردن میشود اگر انجام ندادن اینکار به ضرر شما نباشد حتماً خیلی از پلیر ها در این مالیات ضرر میکنم
[افزایش لیمیت بانکی]
یکی از نیاز های پلیر ها
[ Ls pd ]
حضور پلیس در شغل های سرور مثل شغل های اشغال جمع کنی [ساحل]
مزایا
تکمیل امنیت ممبر ها
جلو گیری از ازار و ازیت
مانند wdm
جلو گیری از فروش دراگ در مناطقی مثل ساحل
با تشکر از مدیران سرور امید وارم این پیام و پیشنهاد من هم به درد سرور خورده باشه و هم پیگیر و اعمال بشه اینجانب ایده های دیگری دارم که اگر این پیام بازدید زیادی بخوره و توسط سرور مشاهده بشه اونها هم میزارم
به امید سروری آباد
IRan.Role.Play