- با سلام و احترام خدمت مدیریت محترم سرور ایران رول پلی
- احتراماً قصد دارم نظرم را درباره اکتیویتی اجباری فکشنهای دولتی مطرح کنم .
به نظر من ، اجباری کردن برخی فعالیتهای روزانه برای اعضای فکشنهای دولتی ، در عمل میتواند نتیجهی مطلوبی نداشته باشد .
دلیل این موضوع این است که در چنین شرایطی ، ممکن است بعضی افراد که توانایی یا تمرکز کافی برای اجرای درست و اصولی Role Play را ندارند برای جبران فشارِ اجرای فعالیتهای مشخص ، به نقض قوانین فکشن روی بیاورند یا تلاش کنند از مسیرهای غیر RP و دور از چشم مدیران ، فعالیتهایی را انجام دهند که در ظاهر اکتیویتی محسوب میشود ، اما کیفیت RP را افزایش نمیدهد .
- بر همین اساس ، پیشنهاد من این است که به جای اجبارِ فعالیتهای روزانه ، برای بهبود کیفیت Role Play ، فقط تایم پلی افراد به صورت قابل اجرا و اصولی افزایش یابد تا اعضا بیشتر در زندگی RP واقعی سرور درگیر شوند و تجربه و تسلط کافی کسب کنند .
البته منظور بنده این نیست که کلاً ارسال اکتیویتی روزانه حذف شود .
صحبت من این است که شرایط ارسال اکتیویتی به شکلی تنظیم شود که سالم ، منطقی و قابل قبول باشد و با هدف اصلی فکشنهای دولتی ، یعنی کیفیت و رشد RP ، همراستا باشد .
همچنین لازم میدونم تاکید کنم که بهتر است اجبارِ فعالیتهایی مثل تعداد جیل ، تعداد هیل و… بیشتر صرفاً برای رنکآپ در نظر گرفته شود ، نه به عنوان معیار ثابت روزانه که ممکن است باعث سطحی شدن اجرای Rp شود .
- امیدوارم این پیشنهاد مورد بررسی قرار گیرد تا با اصلاح روند اکتیویتی ، هم کیفیت RP در فکشنهای دولتی بالاتر برود و هم از بهوجود آمدن رفتارهای غیر اصولی جلوگیری شود .
با تشکر و احترام