سلام و درود خدمت پلیر های ایران رول پلی و ادمینای گرامی.
بنده درخواستم این بود که برخورد جدی تری با افرادی که تبر میکنن بشه و برخی قوانینی در این مورد اضافه بشه چون خیلیا رو دیدیم که تو سرور شب تا صبح کار میکنه تا پول جمع آوری کنه بره چیزی برای خودش بخره یا پول نداره میخواد چیزی بفروشه تا یکم پول دستش بیاد و هزاران مورد از چنین افرادی هستن که توسط یه عده تبر شدن با اینکه با فردی که این کارو کرده برخورد شده ولی نه پول نه تایم نه ماله فردی که تبر شده برگشته که میشه گفت حق و حقوق و تایمی که پلیر گذاشته ضایع شده سره این قضیه چند تا قانون جدید میخوام بگم که در صورت موافقت عموم به کار گرفته بشه.
1: اونی که تبر میکنه (چه پول چه اکانت چه ماشین و..) به مدت ۳ الی ۵ ماه بن بشه ((بدون اینکه بخشیده بشه بنشو بکشه یا بیاد بنشو بخره ))
2: فردی که به مقداری پول یا اموال تبر کرده، بعد از اینکه تو فروم ازش شکایت شد و شکایت شاکی قبول شد همون مقدار پول یا همون چیزی که تبر شده بود از فردی که تبر کرده گرفته بشه و به صاحب اصلی (شاکی) داده بشه+ ۴۰ الی ۵۰ درصد اموال اونی که تبر کرده یا به شاکی داده بشه یا گرفته بشه ( تیک بشه) ((بسته به شرایط))
3: شکایت هایی که در رابطه با کلاه برداری و تبر میشه، نسبت به مابقی شکایات زودتر رسیدگی بشه یعنی اولویت رسیدگی به شکایات، شکایات کلاهبرداری (تبر) بشه بعدش شکایات فحش و دی ام و...
4: اگر طرف بیاد چنج نیم بده و ادمینا نتونن پیداش کنن، کامنده /namestore رو جوری طراحی کنید که وقتی اسم قبلیه یک فرد رو هم بزنی بازم این کد کار کنه و اسم های قبلی و جدید بالا بیاره (( این مورد زمانی اضافه بشه که ادمینا دسترسی به چنین کامند و قابلیت هایی ندارن اگه دارن این مورد صرف نظر بشه))
5: اگر فردی که تبر کرده بیاد چیزی که تبر کرده رو سریع خرج کنه یا بفروشه و بگه من هیچی ندارم که بتونید ازم بگیرید و به شاکی بدید اکانتش بن دائم بخوره.
همهی چیزایی که میخواستم رو گفتم اگر کسی انتقادی نظری چیزی داشت بگه من اضافه کنم ( در صورت موافقت بقیه)
خسته نباشید.