۱- کرش پِی در پِی
توی اندروید های بالا لانچر وقتی مورد استفاده زیاد ( ۲ الی ۳ ساعت مداوم) قرار میگیره یا پلیری ها وویس همزمان میدن بازی قفل میکنه و بعضی وقت ها کلا کرش میشه و میپره بیرون.
۲- دمیج نخوردن پلیر درون خودرو
وقتی پلیری توی ماشینی هست که سرپوشیده است هرچقدر میزنی حتی دمیج ازش کم نمیشه چه برسه به کیل که این یه مشکل بزرگ ایجاد میکنه برای فکشن های پلیسی
۳- ظبط نشدن صدای گیم
صدای گیم وقتی با یه ریکوردر غیر پیشفرض سیستم ظبط میکنی میکنی ، ویدئو بدون صدا میفته که خب خیلی مشکله بزرگیه برای ممبر های دولت مخصوصا LS-PD ، درسته که این مشکل توی سمپ عادی هم بوده ولی طبق تحقیقی که کردم توسعه دهنده میتونه این محدودیت رو رفع کنه
۴- داغ شدن بیش از حد گوشی
بعد ۱ الی ۲ ساعت پلی گوشی جوری داغ میکنه که مجبوری بزاریش توی فریزر تا آتیش نگیره(خودم چند بار گذاشتم) ، درسته بیشتر به پردازنده گوشی ربط داره ولی وقتی یه بازی سنگین مثل Delta Force رو هم بازی میکنیم اینقدر داغ نمیکنه
۵- خوردن باتری گوشی
این مشکل رو اکثر پلیر ها بهش اشاره کردن و گفتم که منم بگم ، نیازی به توضیح نداره خیلی شارژ مصرف میکنه
۶- سفید شدن اکسسوری ها
گاهی اوقات وقتی وارد گیم میشیم اکسسوری ها سفید میشن و باید ریلوگ کنی تا درست بشه و خب تجربه گیم رو برای پلیر بد میکنه که بخواد هِی ریلوگ کنه
۷- کمرنگ/سفید شدن کل گیم
این مشکل نادره ولی خیلیا تجربه اش کردن که موقع بازی کردن یه هو همه چیز کم رنگ میشه ، حتی منوی بازی که این هم با یه ریلوگ حل میشه ولی اگه رفعش کنین عالی میشه.
۸- قفل کردن صفحه هنگام خروج
وقتی از گیم میایم بیرون(به صورت عادی وقتی از منو ضربدر رو میزنیم) از گیم در نمیاد و همونجا قفل میکنه ، البته بعد ۵ دقیقه در میاد که خب ۵ دقیقه وایسی تا یه گیم بسته بشه؟
۹- قفل شدن بازی هنگام خروج از هلیکوپتر
وقتی از هلیکوپتر/هواپیما میخوای به اصطلاح سقوط آزاد کنی گیم همین که میپری پایین قفل میشه و باز باید ریلوگ کنیم
۱۰- ماندن در مکانی که موقع لاگین نشون میده
این مشکل وقتی که AutoLogin فعال هست اتفاق میوفته ، همین که وارد سرور میشیم سرور توی محلی که. توی Setspawn گذاشتی نمیاره و بدون هیچ دکمه کنترلی (مشت ، دویدن ، راه رفتن) روی لوکیشنی که بازی توی پس زمینه موقع لاگین نشون میده گیر میکنه و باید باز ریلوگ کنیم.
این مشکلات تقریبا میشه گفت اکثر باگ های لانچر هست که اگه حل بشن واقعا عالی میشه
توی این گزارش سعی کردم از تجربه های خودم و بقیه پلیر های عزیز استفاده کنم تا جامع تر بشه. امید وارم هرچه زود تر آپدیت لانچر رو منتشر کنید.
راستی یه پیشنهاد برای ساده کردن بازی خواستم بدم ، اینکه /Myactivity رو اگه میشه توی صفحه خود لانچر نشون بدین تا دیگه دوباره وارد سرور نشیم و طول نکشه ، البته که مشکل امنیتی برای پلیر هارو ایجاد میکنه ولی خب.
با تشکر ، Hanzo_Unidentified