با سلام و احترام
بنده یکی از کاربران لانچر IRan Role Play هستم و قصد دارم دو مورد از مشکلاتی که روی تجربه بازی تأثیر منفی گذاشته را با شما در میان بگذارم:
1. اولین مشکل مربوط به حس سرعت در هنگام رانندگی است. در نسخه اصلی سمپ (SAMP)، زمانی که بازیکن با سرعت بالا حرکت میکند، افکتهایی مانند کشیده شدن تصویر به عقب و تار شدن کنارههای صفحه ایجاد میشود که باعث میشود حس سرعت واقعی به بازیکن منتقل شود. اما متأسفانه در لانچر IRan Role Play این قابلیت وجود ندارد و رانندگی حالت خشک و غیرواقعی دارد. بهطوری که میتوان گفت سرعت 80 در سمپ، از نظر حسی معادل سرعت 180 در لانچر شما به نظر میرسد.
2. دومین مشکل نیز در ادامه همین موضوع است؛ نبود این افکتهای بصری باعث شده تجربه RP (رولپلی) در بخش رانندگی ضعیفتر شود و لذت بازی برای پلیرها کاهش پیدا کند. این موضوع بهخصوص برای بازیکنانی که به جزئیات و واقعگرایی اهمیت میدهند، کاملاً محسوس است.
درخواست دارم در صورت امکان، افکتهای مربوط به نمایش سرعت (مانند Motion Blur یا افکتهای عقب رفتن صفحه هنگام سرعت بالا) به لانچر اضافه شود تا هم حس واقعگرایی افزایش پیدا کند و هم تجربه رانندگی برای کاربران لذتبخشتر شود.
با تشکر از زحمات تیم توسعهدهنده 🌹
━━━━━━━━━━━━━━━
✦ ارائه شده توسط Hadi_Madison ✦
━━━━━━━━━━━━━━━