سلام و ارادت خدمت به پلیران عزیز و تیم مدیریتی سرور ایران رول پلی !
اد کردم سیستم صندق عقب ماشین ، این سیستم باعث افزایش لول اپ سرور و نزدیک شدن به واقعیت میشه ، اجرای این سیستم فکر نکنم سختیای زیادی داشته باشه ، اجراش هم میتونه به این شکل باشه
اجرای سیستم : پلیر اول سوار ماشین بشه و با یک دستور مخصوص اول صندق عقب رو باز کنه ( حتما سوار خودرو بشه اول / جهت rp m و بعد پیاده بشیم و بتونیم با یه دستور مخصوص اینورتوری صندق عقب رو باز کنیم ، دسترسی به صندق عقب فقط برای صاحب ماشین باشه و یا اینکه کادری باز کنن و شما ایدی پلیر رو بزنید و از اون لحطه به بعد اون پلیر هم بتونه دسترسی به صندق عقب داشته باشه
دم مرز ها اقلیت های دولتی و پلسی یک فعالیت جدیدی براشون درست میشه اونم جدا از گرفتن Pass صندق عقب خودرو هم چک کنن
برای rp تر شدن هم میشه حتی یک لیمیتی برای inv گذاشت که بی مصرف نباشه صندق عقب و به کار بره ، یا حتی لیمیت برای گان های تو دست ، که بقیش رو پلیر به اجبار بزاره توی صندق عقب ، چون منطقی نیست شخصی ۷۰ ک گان دستش جا به جا کنه ( خودمم الان ۳۰ ک گان دستمه 😂 )
خلاصه : از داخل ماشین لاک کنه و قفل صندق رو باز کنیم ، پیاده بشیم و با یک دستوری محتوا و اینورتوری صندق رو مشاهده کنیم
صندق عقب رو میشه با Cmd های مختلفی باز و بسته کردش مثلا ،
باز و بسته کردن در داخل خودرو - Ltrunk/
L به معنی لاک و trunk معنای صندق عقب
باز کردن اینورتوری و محتوای داخل صندق - itrunk/
i به معنای اینورتوری و inv
یک عکس که توسط خودم یه ادیت و ریز خورده صرفا جهت آشنایی ، ( زیر ۲ دقیقه زدم صرفا جهت دیدن و آشنایی بخاطر همین بد شد )
زاویه دید در اول شخص هست وگرنه پیاده شدم
مشاهده فایلپیوست 84869