اطلاعیه انجمن
با سلام دورد به همه ادمین های عزیز من یه نظر دارم درباره پاک کردن سیستم وارن برای چی مثلا من یه کاری اشتباه کردم یا مثلا یک لیدر بی دلیل وارن داده حالا من بخوام یک سابقه تمیز داشته باشم مثلا برم برای گاورمنت 10,000,000$ یا همون 10kk بریزم بدم پشتیبانی یا بات گاورمنت حالا دلیل حرف من چیه من تویه 2 فکشن بی دلیل وارن گرفتم 1فکشن آرمی 2 فکشن نیوز حالا بی زحمت رای بدید اگر رای خوب شد این سیستم را اضافه کنید با تشکر از مدریت سرور ایران رول پلیالبته ۱kkبهتره ۱kk بزنید
با سلام دورد به همه ادمین های عزیز من یه نظر دارم درباره پاک کردن سیستم وارن برای چی مثلا من یه کاری اشتباه کردم یا مثلا یک لیدر بی دلیل وارن داده حالا من بخوام یک سابقه تمیز داشته باشم مثلا برم برای گاورمنت 10,000,000$ یا همون 10kk بریزم بدم پشتیبانی یا بات گاورمنت حالا دلیل حرف من چیه من تویه 2 فکشن بی دلیل وارن گرفتم 1فکشن آرمی 2 فکشن نیوز حالا بی زحمت رای بدید اگر رای خوب شد این سیستم را اضافه کنید با تشکر از مدریت سرور ایران رول پلی
چرا اینقد رنگی کردی رو مخه😂😂تو رای بده عشقم
تو رای بده عشقمدادم
دادم❤️
❤️بوس
البته ۱kkبهتره ۱kk بزنیدعزیزم نظرم عوض شد این بهتره
آقا یعنی چی ۱۰کککردمش 1kk
۱۰کک شه همون بهتر که نیاد
آقا یعنی چی ۱۰ککرای بده کردمش 1kk❤️
۱۰کک شه همون بهتر که نیاد
البته ۱kkبهتره ۱kk بزنید.
با سلام دورد به همه ادمین های عزیز من یه نظر دارم درباره پاک کردن سیستم وارن برای چی مثلا من یه کاری اشتباه کردم یا مثلا یک لیدر بی دلیل وارن داده حالا من بخوام یک سابقه تمیز داشته باشم مثلا برم برای گاورمنت 10,000,000$ یا همون 10kk بریزم بدم پشتیبانی یا بات گاورمنت حالا دلیل حرف من چیه من تویه 2 فکشن بی دلیل وارن گرفتم 1فکشن آرمی 2 فکشن نیوز حالا بی زحمت رای بدید اگر رای خوب شد این سیستم را اضافه کنید با تشکر از مدریت سرور ایران رول پلی10kk 😐 رای میدم اما 10kk
رای بدید
البته ۱kkبهتره ۱kk بزنیداونایی که رای میدن این 1kk هست
با سلام دورد به همه ادمین های عزیز من یه نظر دارم درباره پاک کردن سیستم وارن برای چی مثلا من یه کاری اشتباه کردم یا مثلا یک لیدر بی دلیل وارن داده حالا من بخوام یک سابقه تمیز داشته باشم مثلا برم برای گاورمنت 10,000,000$ یا همون 10kk بریزم بدم پشتیبانی یا بات گاورمنت حالا دلیل حرف من چیه من تویه 2 فکشن بی دلیل وارن گرفتم 1فکشن آرمی 2 فکشن نیوز حالا بی زحمت رای بدید اگر رای خوب شد این سیستم را اضافه کنید با تشکر از مدریت سرور ایران رول پلیموافقم