رفقا من قبلا تو یکی از انتقادات و پیشنهادات خونده بودم که یکی از بچه ها میگفت ما توی بازی یه زندان واقع گرایانه میخواییم و یه بخشی از مقولهش میگفت که توی بازی جوری باشه که بشه با گذاشتن وثیقه سند ماشین یا ملک شخصی (خانه) بشه به صورت موقتی آزاد شد برای دفع جریمه و اگر جریمه دفع نشه اون ملک توسط دولت مصادره بشه.
یکم پیش هم یکی نوشته بود که لطفا تعداد محدودیت برای خرید خانه در سرور رو افزایش داد که البته من آنچنان باهاش موافق نیستم.
حالا این ایده به ذهنم رسید که چرا سرور محل های مختصی در جای جایه سه شهر تعیین نکنه به عنوان بنگاه املاکی برای خرید و فروش خانه ؛ تقریبا چیزی مثل بازار خودرو سرور با این فرق که اینجا با وارد شدن به ALT اطلاعات خانه ها ، روز های تمدید ، موارد ارتقا یافته ، Findhouse خانه و نام خیابان یا محل بودن خانه نمایش داده بشه .
اینجوری دیگه کسی نیاز نیست برای فروختن خانه خودش همه جا جار بزنه یا کسی برای خرید خونه هی از اینو اون بپرسه که خونه میفروشن یا نه .
این ایده رو بر این مبنا گفتم که میشه گفت تقریبا خانه امروزه تو سرور به عنوان یکی از مهمترین داراییها هست و حق همه اینه که یه خانهای داشته باشن .
حالا شاید بعضیا میگن خب اینجوری وقتی بریم تو بنگاه با قیمتهای خیلی گرون خانه مواجه میشیم ، دوستان وقتی دیدین خونهای گرونه نیازی نیست بخریدش و دقیقا مثل بازار خودرو ، خودرویی که گرونه تا ابد همونجا میمونه .
ممنونم از شما و امیدوارم خوشتون بیاد