سلام و خسته نباشید،
من و خیلی از پلیرهای فعال سرور، به دنبال امکانات و آزادی عمل بیشتری در بازی هستیم و کاملاً هم تمایل داریم برای این دسترسیها هزینه کنیم. به همین دلیل تصمیم گرفتم پیشنهاد توسعه یک سیستم پرمیوم جدید (مثلاً با اسم Premium Plus یا هر نامی که صلاح میدونید) رو خدمتتون ارائه بدم که محدودیتهای پرمیوم عادی در اون برداشته شده باشه.
جزئیات و فیچرهای پیشنهادی برای این سیستم :
۱. ارتقای لیمیت اسپان وسایل نقلیه:
امکان اسپان همزمان ۲ خودرو با استفاده از کامند /pveh (لیمیت ۲ عددی).
۲. اضافه شدن کامند و قابلیت ptphere/:
در حال حاضر با /pgoto میتوانیم به سمت پلیرهای دیگر تلپورت شویم، اما سیستم بسیار کاربردیتر میشود اگر بتوانیم برای اشخاص ریکوئست بفرستیم تا آنها به لوکیشن ما تلپورت شوند.
۳. رفع محدودیت Blacklist وسایل نقلیه:
در حال حاضر اسپان وسایلی مثل Hydra یا Dumper محدود است. پیشنهاد میکنم این محدودیت برای رنک پرمیوم پلاس برداشته شود. (برای حفظ نظم سرور و جلوگیری از Abuse، میتوان قوانین سختگیرانهای وضع کرد تا در صورت سوءاستفاده، شخص با مجازات سنگین یا Premium Punish مواجه شود).
۴. دسترسی به جتپک (/pjp) با محدودیت زمانی:
امکان استفاده از جتپک اضافه شود، اما برای جلوگیری از ابیوز دارای تایمر باشد؛ مثلاً پس از ۶۰ ثانیه جتپک به صورت خودکار Destroy و غیب شود.
۵. اسپان خودروهای VIP و Custom:
تخصیص یک CMD مجزا برای اسپان کردن ماشینهای کاستوم و VIP سرور (با لیمیت اسپان ۱ عدد).
6.تغییرات ظاهری :
برای متمایز شدن این در تگ بالای اسم پلیر، میتوان از همان استایل پرمیوم عادی ( نوشته پرمیوم زرد رنگ ) استفاده کرد، اما با فونت Bold تا نشاندهنده استفاده شخص از Premium Plus باشد.
7.ارزشگذاری و قیمت ( به من مربوط نمیشه ولی فکرم رو گرفتم ) :
با توجه به سطح بالای این قابلیتها، قیمتگذاری ماهانه مثلاً روی پایه ۱ میلیون تومان کاملاً منطقی و ارزشمند به نظر میرسد.
من مطمئنم که کامیونیتی سرور به شدت تشنه این آزادی عمل و فیچرهای جدید است و از این سیستم استقبال بسیار خوبی حتما میشه که طبیعتاً برای سرور هم درآمدزایی عالی داره.
ممنون میشم روی این طرح فکر کنید. موفق باشید!