اطلاعیه انجمن
سلام دروود خسته نباشید خدمت تیم مدیریت ایرانی رول پلیتکبیر
موضوع: یک موضوع هستش درباره سل دولت شدن خونه ها درخواست دارم که وقتی پلیری بن میشه مانند premium و vip که از تایم یا روز هاشون کم نمیشه خونه هارو رو هم اینشکلی کنید و وقتی کسی بن میشه خونش سل به دلت نشه چون بابت اون خونه هزینه شده و تمدید شده و غیره
و راجب سل دولت شدن خونه ها میتونیم وقتی کسی یادش میره تمیدیدش کنه سل دولت شه و کسی که بن شده خونش سل به دولت نشه
ممنون از تیم مدیریت لطفاً این موضوع رو بررسی کنید
تکبیرخونم سل شد همینجوری فشار خوردم
سل به دلت نوشتم جر
سلام دروود خسته نباشید خدمت تیم مدیریت ایرانی رول پلیخب اگ یکی بن داعم شد اون وست میمونه اون خونه که هیچ وقت سل نمیشه
موضوع: یک موضوع هستش درباره سل دولت شدن خونه ها درخواست دارم که وقتی پلیری بن میشه مانند premium و vip که از تایم یا روز هاشون کم نمیشه خونه هارو رو هم اینشکلی کنید و وقتی کسی بن میشه خونش سل به دلت نشه چون بابت اون خونه هزینه شده و تمدید شده و غیره
و راجب سل دولت شدن خونه ها میتونیم وقتی کسی یادش میره تمیدیدش کنه سل دولت شه و کسی که بن شده خونش سل به دولت نشه
خب اگ یکی بن داعم شد اون وست میمونه اون خونه که هیچ وقت سل نمیشهباهوش گفتم مثل پرمیوم یعنی بن دائم شد بعد روز هاش سل دولت شه
سلام دروود خسته نباشید خدمت تیم مدیریت ایرانی رول پلیمنم همین شدم تقریبا پارسال خونه فول دقیق جفت واگوس میدل کلاس تا آخر آخر فول حتی گاراج و مینینگ روم هم داشت
عزیز حرفت درست ولی اگه این بن ها نباشه پلیر های سرور افزایش پیدا نمیکنه مثلن فکر کن طرف ۳۰ روز بن شده و خونش هم اجاره ای که پرداخت کرده همون باشه خب بعد ۳۰ روز دوباره برمیگرده دیگه این کمی منطقی نیست به نظرم همینجوری باشه خوبه چون پلیر باید برای گیم و خونش و وسایلش ارزش قائل باشه و هر چند روز یک بار بیاد سر بزنه ببینه اجاره داده یا نه بعضیا اصن خونه رو میخرن میرن دیگه گیم نمیان یا بن میشن انتطار نباید داشته باشن اجاره هاشون هم ثابت بمونه
عزیز حرفت درست ولی اگه این بن ها نباشه پلیر های سرور افزایش پیدا نمیکنه مثلن فکر کن طرف ۳۰ روز بن شده و خونش هم اجاره ای که پرداخت کرده همون باشه خب بعد ۳۰ روز دوباره برمیگرده دیگه این کمی منطقی نیست به نظرم همینجوری باشه خوبه چون پلیر باید برای گیم و خونش و وسایلش ارزش قائل باشه و هر چند روز یک بار بیاد سر بزنه ببینه اجاره داده یا نه بعضیا اصن خونه رو میخرن میرن دیگه گیم نمیان یا بن میشن انتطار نباید داشته باشن اجاره هاشون هم ثابت بمونهخوب بابت تمدید خونه هزینه شده
جدی منطقی نیست ۳۰ روز بن بشه باز هنوز خونش بلفرض همون ۳۰ روزش میمونه جدی خزو خیله هیچ خونه ای دیگه تو الس یا مکان های خوب نمیونه یا قیمت های خونه ها خیلی میره بالا چون هیچ جوره از چنگ کسی در نمیاد
جدی منطقی نیست ۳۰ روز بن بشه باز هنوز خونش بلفرض همون ۳۰ روزش میمونه جدی خزو خیله هیچ خونه ای دیگه تو الس یا مکان های خوب نمیونه یا قیمت های خونه ها خیلی میره بالا چون هیچ جوره از چنگ کسی در نمیاددرمیاد با پرمنت یا کسی که یادش میره ولی اونی که بن میشه هزینه کرده